Finansiering

Nytt utstyr uten å måtte investere?

Finansiering

Nytt utstyr uten å måtte investere?

Litt mer frihet

Har du behov for å finansiere varmepumpe i hjemmet ditt, på hytta eller på arbeidsplassen?

For privatkunder

Vi er stolte over å kunne presentere vår samarbeidspartner Resurs, hvor vi sammen ønsker å bidra til balanse i livet og hverdagen.

Del opp betalingen til en månedlig kostnad som passer deg. Du betaler først når fakturaen kommer, måneden etter kjøpet.

Resurs Bank gir deg muligheten til å betale over 24 mnd. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er kr 79,- per måned.

Les mer om vår partner Resurs her.

20 000 kr o/24 mnd., årsrente 0%, etableringsgebyr 0 kr, adm.gebyr/mnd. 79 kr, effektiv rente 8,82%, ord. delbet./mnd. 913 kr, kredittkostnad 1 896 kr. Totalbeløp 21 896 kr.

Kredittgiver: Resurs Bank AB (publ), Postboks 979 Sentrum, NO-0104 Oslo, telefon kundeservice 22 56 37 33.

Kjøp markedets beste varmepumper og betal ned over strømregningen, helt rentefritt! Du må være strømkunde i Kraftriket om du velger nedbetaling over strømregningen.

For næringskunder

Les hvordan leasing av varmepumper til kan gi din bedrift økt fleksibilitet og handlekraft.

Varmepumper er mer og mer i skuddet også for bedrifter som en alternativ til oppvarming av bygg. Investeringer i slike løsninger kan imidlertid fort spise opp verdifull egenkapital. I en tid med strammere rammebetingelser for de fleste bransjer og kontinuerlig press på lønnsomheten er det ikke alltid hensiktsmessig, kanskje heller ikke forsvarlig, å finansiere innkjøp med egenkapital. Dette har gjort leasing til en veletablert og anerkjent form for finansiering av utstyr.

Fordeler med leasing

Ved å lease denne type utstyr oppnås inntil 100% finansiering. Du slipper å investere, men du kan benytte det akkurat som om du hadde eid det. Med en leasingavtale betaler bedriften et fast beløp, som regel månedlig, fordelt over avtaleperioden, la oss si syv år. Dette skaper forutsigbar budsjettering og forenklet regnskapsføring, samtidig som det kan være skattemessig fordelaktig.

Leasingsamarbeid med Ikano Bank

CMC Varme tilbyr leasing i samarbeid med Ikano Bank, som har spesialisert seg på utstyrsleasing til bedrifter gjennom flere tiår. Velges leasing som finansieringsform er det Ikano Bank som eier utstyret, mens du som kunde har full bruksrett. Det meste av møbler og utstyr kan leases. Tilleggsutstyr og tjenester, som for eksempel frakt og montering, kan inngå som en del av leasingavtalen.

Ønsker du å lease utstyr sørger vi for at du mottar et konkret tilbud fra Ikano Bank på det utstyret du ønsker å inkludere i avtalen.

Ikano Bank foretar en kredittvurdering av hver enkelt kunde. Når leasingavtalen er signert kan utstyret leveres og tas i bruk.

Ønsker du å lese mer om leasing se Ikano sine nettsider: https://ikanobank.no/bedrift/leasing

Send oss en e-post

Kontakt oss for uforpliktende befaring

Ring oss

902 53 209

Besøksadresse

Wirgenes vei 7, 3157 Barkåker

Telefon

902 53 209