Luft – luft
varmepumper

Lurer du på hvor mye du kan spare på å installere varmepumpe?

Sjekk vår sparekalkulator her >>

Sjekk hvor mye du kan spare på å installere varmepumpe

Kort om varmepumper

Veldig enkelt kan man si at varmepumper hever temperaturen på varmen fra elementene rundt oss, som luft, vann og jord, slik at vi kan bruke denne energien til å varme opp boliger. Selv om varmepumpene går på strøm gir de en enorm besparelse med tanke på hvor mye varme du får ut av dem.

Det er stort sett tre forskjellige varmepumper på markedet. Det er luft til luft, luft til vann og væske til vann.

En luft til luft varmepumpe henter varme fra luften ute. Den avgir varme ved å sirkulere luften inne, og da gjennom filtre for å rense den for støv og partikler.

Luft til luft varmepumper er også velegnet som aircondition for bruk til kjøling i en bolig

Innedelen kan levere avkjølt luft (aircondition) som sikrer god komfort også på de varmeste dagene. Du stiller enkelt inn varmepumpen på kjøling og justerer gradene etter ønsket trivsels temperatur.

Mange tenker kanskje at det er kostbart å bruke kjølefunksjonen, men normalt vil det gå med lite energi til dette. Du har bare behov for å kjøle noen timer på de varmeste dagene, og det er mindre forskjell mellom temperaturen inne og ute enn om vinteren.

Det har blitt gjort en undersøkelse på faktiske kostnader ved bruk av kjølesystemet – med kjøling i 10 timer hver dag. I perioden fra mai og ut september, kom de frem til at det ble brukt 600 timer á 400 W, eller 240 kilowatt-timer. Strømprisen er vanligvis lavere i sommerhalvåret enn om vinteren. Ifølge statistikk fra SSB har gjennomsnittsprisen vært ca. 80 øre/kWh de siste fem årene. Med andre ord koster kjølingen i dette eksempelet ca 200 kr gjennom sesongen – eller drøyt 3 kr dagen for 10 timers kjøling. Dette vil selvsagt variere for ulik bruk og boliger, men teknologien gir kundene stort utbytte når varmepumpen brukes til kjøling.

Her vises et utvalg luft til luft varmepumper fra CMC Varme

Klikk på de forskjellige modellene for mer informasjon.

Kaiteki varmepumper fra CMC Varme leveres i flere farger
CMC Varme forhandler Kaiteki varmepumper av høy kvalitet
Kaiteki varmepumper fra CMC Varme leveres i flere farger
CMC Varme forhandler Kaiteki varmepumper av høy kvalitet

Mitsubishi Kaiteki

Varmepumpen Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som uavhengig av klimaet der du bor, produserer høy varmeeffekt og behagelig kjøling tilpasset dine behov. I tillegg har vår nye toppmodell flere unike funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en varmepumpe i dag.

Mitsubishi Uwano

UWANO er vår helt nye toppmodell, den med mest effekt! På japansk betyr UWANO «best», og ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere. Modellen har en ekstrem varmekapasitet som dekker varmebehovene vi har i Norge selv på de kaldeste dagene. I tillegg har den et moderne og stilrent design fullspekket med teknologi og funksjoner. UWANO er spesielt utviklet for Skandinavia, og testet i ugjestmild, nordisk vinter.

mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-4
mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-3
mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-2
mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-1

Mitsubishi Gussuri

Kompaktmodellen Gussuri gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Modellen har et stilrent og superkompakt design, er ekstremt stillegående og leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd. Gussuri 4100 / 4600 er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta!

mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-1
mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-2
mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-3

Mitsubishi Iguru

IGURU er like kraftig som de kraftigste, men faktisk ganske liten i størrelse. IGURU har vår mest kompakte innedel med Hyper Heating, kun 28 cm høy og 83,8 cm bred. Det gjør modellen svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer.

IGURU er også unik og eksklusiv da den er spesialkonstruert for klimaet vi har i Skandinavia, altså Norge og Sverige. Den har nyutviklet og bedre avisningsfunksjon, spesiallaget for skandinavisk klima.

Mitsubishi Zen

ZEN designvarmepumpe kombinerer design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning. Vår prisvinnende designmodell har en supertynn og stillegående innedel, og du kan velge blant 3 farger: standard hvit, safirsort og sølv.

Mitsubishi Kirigamine Furo gulvmodeller

Med en gulvmodell varmepumpe fra Mitsubishi Electric kan du montere innedelen lavt på veggen. Gulvmodellen har ekstrem varmekapasitet, lavt lydnivå og design i toppklasse med tre spjeld for optimal spredning av luften. Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet. De to øvre spjeldene distribuerer varmen til resten av rommet. Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir jevn og behagelig kjøling i hele rommet.

Mitsubishi Kirigamine Duo 6400

Noen av utedelene til Mitsubishi Electric gir deg mulighet til å ha 2 innedeler tilknyttet én og samme utedel. Perfekt for deg som trenger å varme eller kjøle flere rom og etasjer i huset, men kun ønsker 1 utedel! Du velger selv hvilke innedeler du ønsker.

Midea

Midea er vårt rimelige alternativ for deg som ikke trenger flaggskipene fra de mer kjente produsentene. Trenger du en rimelig og god varmepumpe eller aircondition til soverommet, kjellerstua eller hytta, er varmepumpene fra Midea det perfekte valget. Midea er en av verdens største produsenter av klimaanlegg med en årlig produksjon på 45 millioner varmepumper og aircondition. Med over 150.000 ansatte er selskapet blant verdens 300 største.

mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-1
mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-2
mitsubishi-iguru-varmepumpe-cmc-varme-3

Toshiba Signatur

Toshiba Signatur har et design du ikke har sett maken til. Den gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med. Flere farger er tilgjengelig for bestilling.

Toshiba Polar

Folkefavoritten Toshiba Polar i matt, elegant hvit fås også nå i sort design. Den sorte designmodellen er oppdatert med integrert WiFi og mulighet for smart stemmestyring. Med sømløst deksel og matt finish har den et diskré design som gjør at den passer utmerket inn i skandinaviske hjem.

Panasonic Flagship Kit

Her vises Panasonic sine bestselgere, men vi har også andre Panasonic modeller i sortimentet ved interesse.

Panasonic gulvmodell

Ny gulvkonsoll med ny nanoe™ X-luftrensesystem: fremragende effektivitet A++, komfort (superstille teknologi, kun 20 dB (A)) og sunn luft kombinert med banebrytende design. Dobbel luftstrøm for forbedret komfort og temperaturspredning: gjennom toppen for effektiv kjølemodus.

Vi tar forbehold om evt. feil i beskrivelse og spesifikasjoner.

Send oss en e-post

Kontakt oss for uforpliktende befaring

Ring oss

902 53 209

Besøksadresse

Wirgenes vei 7, 3157 Barkåker (se kart nedenfor)

Telefon

902 53 209