Total­leverandør

Smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter.

Total­leverandør

Smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter.

Du kan stole på oss

Hos CMC Varme møter du dyktige og dedikerte mennesker

CMC Varme AS er en totalleverandør av smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter. Firmaet ble startet i 2019 og holder til i Tønsberg. Vi har samlet en bred ekspertise under samme tak. Vårt hovedfokus er installasjon av nye varmepumper og ventilasjon. Men ved behov kan vi også bistå med å få ut alt av de gamle fyringsanleggene, både oljetanker og fyrkjeler. Vi skreddersyr en løsning som passer best for deg som kunde. Dine behov er i fokus.

Serviceavtale / vedlikehold

Vi tilbyr også meget gunstige serviceavtaler på våre installasjoner og produkter. Servicen har en forebyggende effekt og hjelper til med at anleggene fungerer optimalt, både med hensyn til ytelse og økonomi. Periodisk vedlikehold på varmepumper og ventilasjon er noe vi anbefaler alle våre kunder.

Viktig informasjon vedr. koronavirus (Covid-19)

Siden vi alle er i en utfordrende situasjon, vil vi opplyse om at vi som alle andre, vil følge helsedirektoratets føringer om håndhygiene, munnbind og avstand til andre mennesker. Men driften i CMC Varme vil likevel gå som vanlig så langt det lar seg gjøre! Vi oppfordrer fortsatt gamle og nye kunder til å kontakte oss for en hyggelig prat om varmepumper.

"

CMC varme kan anbefales på det sterkeste! Vi fikk sanert en 6000 l oljetank og byttet ut den gamle oljefyren med luft til vann varmepumpe. CMC varme var det eneste firmaet vi var i kontakt med som kunne utføre hele jobben fra A - Å med fast pris uten forbehold. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med meget god kvalitet. Profesjonelle, solide fagfolk!

Bo Espen Lobben

Vi fikk installert varmepumper til fire leiligheter. Godt utført arbeid til avtalt tid. Veldig effektive og hyggelige. Anbefales!

Sondre Thinn Bakka

CMC Master får ut alt av de gamle fyringsanleggene - både oljetanker og fyrkjeler
Varmepumper og varmeløsninger fra CMC varme
CMC Master får ut alt av de gamle fyringsanleggene - både oljetanker og fyrkjeler
CMC Varme AS leverer varmepumper og smarte varmeløsninger