Total­leverandør

Smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter.

Total­leverandør

Smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter.

Du kan stole på oss

Hos CMC Varme møter du dyktige og dedikerte mennesker

CMC Varme AS er en totalleverandør av smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter. Firmaet ble startet i 2019 og holder til i Tønsberg. Vi har samlet en bred ekspertise under samme tak. Vårt hovedfokus er installasjon av nye varmepumper og solceller, og vi leverer varmepumper fra ledende leverandører som Bosch, Panasonic, General og Mitsubishi. Vi monterer og vedlikeholder anlegg i store deler av Vestfold – som f.eks Tønsberg, Sandefjord, Horten og Larvik. Ved behov kan vi også bistå med å få ut alt av de gamle fyringsanleggene, både oljetanker og fyrkjeler. Vi skreddersyr en løsning som passer best for deg som kunde. Dine behov er i fokus.

Serviceavtale / vedlikehold

Vi tilbyr også meget gunstige serviceavtaler på våre installasjoner og produkter. Servicen har en forebyggende effekt og hjelper til med at anleggene fungerer optimalt, både med hensyn til ytelse og økonomi. Periodisk vedlikehold på varmepumper og ventilasjon er noe vi anbefaler alle våre kunder.

Isovator-sertifisering-cmc-varme

Vårt dedikerte mannskap

 

marius-storfjell-cmc-varme-2

Marius Storfjell

Driftsansvarlig

Telefon: 480 32 615

marius-storfjell-cmc-varme-2

Kamilla Mintus

Daglig leder

Telefon: 929 59 820

marius-storfjell-cmc-varme-2

Andreas Johansen

Selger

Telefon: 929 10 590

cecilie-skogsholm-cmc-varme-2

Cecilie Charlotte Skogsholm

Regnskapsansvarlig

E-post: faktura@cmcvarme.no

daniel-bielen-cmc-varme-2

Isabell Bjørløw Thorberg

Kontor og salgsansvarlig

Telefon: 902 53 209

daniel-bielen-cmc-varme-2

Erik Hansen

Tekniker

Telefon: 458 73 074

marius-storfjell-cmc-varme-2

Marius Thorberg

Tekniker

Telefon: 476 64 854

«

Sanering av oljetank og installasjon av luft-til-vann varmepumpe

CMC varme kan anbefales på det sterkeste! Vi fikk sanert en 6000 l oljetank og byttet ut den gamle oljefyren med luft til vann varmepumpe. CMC varme var det eneste firmaet vi var i kontakt med som kunne utføre hele jobben fra A – Å med fast pris uten forbehold. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med meget god kvalitet. Profesjonelle, solide fagfolk!

Bo Espen Lobben

Etablering av bergvarme til hus i Asker

Marius og Daniel i CMC Varme AS er det eneste valget du bør ta når du skal velge ny varmeløsning til huset ditt. Vi hadde i utgangspunktet valgt en annen leverandør, men når de ikke ville fullføre kontaktet vi Marius, som stilte opp umiddelbart og hjalp oss ut av knipa. Marius og Daniel var pålitelige og effektive, ryddige og profesjonelle. De var klare ift. prising av jobben så det var ingen overraskelser midt oppi, og kvaliteten på arbeidet var superb. Det er ingen andre enn CMC Varme som gjelder når det kommer til varmeløsninger!

Julie Schive Hovde-Hagen

Installasjon av varmepumper

Vi fikk installert varmepumper til fire leiligheter. Godt utført arbeid til avtalt tid. Veldig effektive og hyggelige. Anbefales!

Sondre Thinn Bakka

Very happy with super clear communication – no surprises at all. Job was done perfectly, cleaned up removal of oil tank and oil furnace in the house. Nice guys that knew exactly what they were doing. Can highly recommend them. Flexible on price, as I had a 19 year son that could do part of the job, they made the needed changes to the offer. Top notch.

Chris Ashby

Installasjon av Mitsubishi varmepumpe

Takk for installasjonen av min Mitsubishi Kaiteki. Hele tidslinjen fra bestilling til ferdig montering, var en positiv opplevelse! Montørene var profesjonelle og meget hyggelige og jeg har bare positivt å si om CMC varme! At jeg skulle bli en så fornøyd pumpeeier, hadde jeg ikke trodd. Har vært skeptisk frem til den kom i hus. Hele huset er alltid varmt, strømregningene er nærmest halvert. og det har ikke blitt tent opp i ovnen en eneste gang! (brukt ca 2,5 favn hver vinter tidligere).

Takk for en flott opplevelse med CMC varme!

Per Kvernstad, Hokksund

Usedvanlig hyggelige folk, både på telefon og ved oppmøte. Jeg fikk montert varmepumpe, til min aller største tilfredsstillelse. Innedelen og utedelen står langt fra hverandre, så monteringen var utover standard montering. Jobben ble allikevel gjort raskt og meget pent. Fikk gode råd fra montørene. Hele jobben var gjort i løpet av et par timer, og alt var ryddig og rent etter dem. Montører stilte opp to dager etter bestilling. Ingen skjulte kostnader. Ingen grunn til å velge andre enn CMC Varme!

Johannes Steinsvåg

We had a new air water heat pump installed and are very happy with the work that has been done. Communication was great and all my questions were answered thoroughly. We had some follow up questions and had very prompt and helpful replies. Can warmly recommend them!

Wenzel

Endelig er pumpa på plass og vi er kjempefornøyde med superbra service, svar på alle spørsmål på telefon og super montør, rett og slett hyggelige å hjelpsomme folk fra start til sluttresultat 👏😊 

Så tusen takk for den flotte jobben dere har gjort for oss 😊

Tina

CMC Master får ut alt av de gamle fyringsanleggene - både oljetanker og fyrkjeler
Varmepumper og varmeløsninger fra CMC varme
CMC Master får ut alt av de gamle fyringsanleggene - både oljetanker og fyrkjeler
CMC Varme AS leverer varmepumper og smarte varmeløsninger