Referanser

CMC Varme kan vise til mange fornøyde kunder

Her vises et utvalg tilbakemeldinger på arbeid/leveranser

Luft til luft installasjoner

Installasjon av varmepumpe

Usedvanlig hyggelige folk, både på telefon og ved oppmøte. Jeg fikk montert varmepumpe, til min aller største tilfredsstillelse. Innedelen og utedelen står langt fra hverandre, så monteringen var utover standard montering. Jobben ble allikevel gjort raskt og meget pent. Fikk gode råd fra montørene. Hele jobben var gjort i løpet av et par timer, og alt var ryddig og rent etter dem. Montører stilte opp to dager etter bestilling. Ingen skjulte kostnader. Ingen grunn til å velge andre enn CMC Varme!

Johannes Steinsvåg

Installasjon av varmepumpe

Endelig er pumpa på plass og vi er kjempefornøyde med superbra service, svar på alle spørsmål på telefon og super montør, rett og slett hyggelige å hjelpsomme folk fra start til sluttresultat 👏😊

Så tusen takk for den flotte jobben dere har gjort for oss😊

Tina

Installasjon av Mitsubishi varmepumpe

Takk for installasjonen av min Mitsubishi Kaiteki. Hele tidslinjen fra bestilling til ferdig montering, var en positiv opplevelse! Montørene var profesjonelle og meget hyggelige og jeg har bare positivt å si om CMC varme! At jeg skulle bli en så fornøyd pumpeeier, hadde jeg ikke trodd. Har vært skeptisk frem til den kom i hus. Hele huset er alltid varmt, strømregningene er nærmest halvert. og det har ikke blitt tent opp i ovnen en eneste gang! (brukt ca 2,5 favn hver vinter tidligere).

Takk for en flott opplevelse med CMC varme!

Per Kvernstad, Hokksund

Installasjon av varmepumpe

God kommunikasjon og hyggelige medarbeidere med god kunnskap. Utførte jobben bra og kom med råd og tips underveis.

André Kollstrøm

Fjerning av fyrkjel

Meget hyggelige folk. Veldig gode på pris, og ryddige!

Remy Bolstad

Installasjon av varmepumper

Vi fikk installert varmepumper til fire leiligheter. Godt utført arbeid til avtalt tid. Veldig effektive og hyggelige. Anbefales!

Sondre Thinn Bakka

Installasjon av varmepumpe

Bra utført til riktig pris.

Glenn Sundin

Installasjon av varmepumpe

Veldig fornøyd. Hyggelige og profesjonelle folk, god informasjon underveis, god oppfølging og raskt gjennomført jobb til en god pris. Anbefalt!

Beate Øye

Bitteliten jobb, men hyggelig og imøtekommende kommunikasjon i tilbudsfasen. Kom til avtalt tid og med masse energi, og gjorde jobben effektivt og til avtalt pris.

Bjørn Erik Rasmussen

Luft til vann installasjoner / bergvarme

We had a new air water heat pump installed and are very happy with the work that has been done. Communication was great and all my questions were answered thoroughly. We had some follow up questions and had very prompt and helpful replies. Can warmly recommend them!
Wenzel

Sanering av oljetank og installasjon av luft-til-vann varmepumpe

CMC varme kan anbefales på det sterkeste! Vi fikk sanert en 6000 l oljetank og byttet ut den gamle oljefyren med luft til vann varmepumpe. CMC varme var det eneste firmaet vi var i kontakt med som kunne utføre hele jobben fra A – Å med fast pris uten forbehold. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med meget god kvalitet. Profesjonelle, solide fagfolk!

Bo Espen Lobben

Very happy with super clear communication – no surprises at all. Job was done perfectly, cleaned up removal of oil tank and oil furnace in the house. Nice guys that knew exactly what they were doing. Can highly recommend them. Flexible on price, as I had a 19 year son that could do part of the job, they made the needed changes to the offer. Top notch.

Chris Ashby

Etablering av bergvarme til hus i Asker

Marius og Daniel i CMC Varme AS er det eneste valget du bør ta når du skal velge ny varmeløsning til huset ditt. Vi hadde i utgangspunktet valgt en annen leverandør, men når de ikke ville fullføre kontaktet vi Marius, som stilte opp umiddelbart og hjalp oss ut av knipa. Marius og Daniel var pålitelige og effektive, ryddige og profesjonelle. De var klare ift. prising av jobben så det var ingen overraskelser midt oppi, og kvaliteten på arbeidet var superb. Det er ingen andre enn CMC Varme som gjelder når det kommer til varmeløsninger!

Julie Schive Hovde-Hagen

varmepumpe-mitsubishi-kaiteki-cmc-varme-1
mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-4
Varmepumper og varmeløsninger fra CMC varme
mitsubishi-azira-varmepumpe-cmc-varme-3