Ønsker du gratis befaring?

Varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen? Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

SPAR PENGER PÅ OPPVARMING

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%.

Kort om varmepumper

Veldig enkelt kan man si at varmepumper hever temperaturen på varmen fra elementene rundt oss, som luft, vann og jord, slik at vi kan bruke denne energien til å varme opp boliger og vannet i kranene våre. Selv om varmepumpene går på strøm gir de en enorm besparelse med tanke på hvor mye varme du får ut av dem.

Det er stort sett tre forskjellige varmepumper på markedet. Det er luft/luft, luft/vann og væske/vann.

  • Luft/luft henter varme fra luften ute. Den avgir varme ved å sirkulere luften inne, og da gjennom filtre for å rense den for støv og partikler. Se vårt utvalg luft til luft varmepumper her.
  • Luft/vann henter varme fra luften ute og den blir avgitt inne enten via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. En luft/vann varmepumpe gir en bedre varmedistribusjon og jevnere temperatur.
  • Væske/vann henter energi fra en kilde som har en mye jevnere temperatur enn uteluften. Dette er for eksempel bergvarme. Dette er ofte den beste løsningen for energisparing.

CMC Varme leverer varmepumper fra ledende leverandører som Bosch, Panasonic, General og Mitsubishi. Vi monterer og vedlikeholder anlegg i store deler av Vestfold – som f.eks Tønsberg, Sandefjord, Horten og Larvik.

CMC Varme i Vestfold gir deg pris på din nye varmepumpe

Varmepumpe for bruk til kjøling

Luft til luft varmepumper kan også brukes til å kjøle. Innedelen kan levere avkjølt luft som sikrer god komfort også på de varmeste dagene.

Les mer nedenfor

 

SPAR PENGER PÅ OPPVARMING

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn kostnaden på varmepumpen innen kort tid.

ET MILØVENNELIG ALTERNATIV

Ved å bytte fra et fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende opp til 6 biler hvert eneste år.

BEDRE INNEKLIMA

Varmepumper har en dokumentert positiv effekt på inneklimaet, da luften blir filtrert for støv og partikler. Dette er spesielt gunstig for de som lider av astma eller allergi.

Litt mer frihet

I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til delbetaling av din nye varmepumpe.

CMC Varme i Tønsberg tilbyr delbetaling av din nye varmepumpe gjennom Resurs Bank
Bytt ut oljefyren til ny varmepumpe – CMC Varme bistår i hele prosjektet

I 2020 ble det forbudt å fyre med olje

For å redusere klimagassutslippene ble det forbudt å fyre med fossil olje fra 2020. Har du en oljefyr eller oljekamin med tilhørende tank, og du fyrer med fossil olje, må du finne en alternativ varmeløsning.

 

Luft til vann varmepumpe – morgendagens oppvarming!

Luft til vann varmepumpe fra General kan dekke de aller fleste behov for oppvarming i en bolig

Luft til vann varmepumpe kan dekke de aller fleste behov for oppvarming i en bolig

Luft til vann varmepumpe er et system som kan dekke de aller fleste behov man kan ha for oppvarming i en bolig. Systemet kan for eksempel kobles til gulvvarme, radiatorvarme, varmtvannsforsyning, svømmebasseng, m.m. I tillegg så kan luft til vann systemet brukes til kjøling av boligen. Dette betyr at man med samme system kan ha jevn temperatur i boligen gjennom kalde og varme dager. Våre løsninger passer for nye, gamle, store eller små bygg.

Luft til luft varmepumper er også velegnet for bruk til kjøling i en bolig

Innedelen kan levere avkjølt luft som sikrer god komfort også på de varmeste dagene. Du stiller enkelt inn varmepumpen på kjøling og justerer gradene etter ønsket trivsels temperatur.

Mange tenker kanskje at det er kostbart å bruke kjølefunksjonen, men normalt vil det gå med lite energi til dette. Du har bare behov for å kjøle noen timer på de varmeste dagene, og det er mindre forskjell mellom temperaturen inne og ute enn om vinteren. 

Det har blitt gjort en undersøkelse på faktiske kostnader ved bruk av kjølesystemet – med kjøling i 10 timer hver dag. I perioden fra mai og ut september, kom de frem til at det ble brukt 600 timer á 400 W, eller 240 kilowatt-timer. Strømprisen er vanligvis lavere i sommerhalvåret enn om vinteren. Ifølge statistikk fra SSB har gjennomsnittsprisen vært ca. 80 øre/kWh de siste fem årene. Med andre ord koster kjølingen i dette eksempelet ca 200 kr gjennom sesongen – eller drøyt 3 kr dagen for 10 timers kjøling. Dette vil selvsagt variere for ulik bruk og boliger, men teknologien gir kundene stort utbytte når varmepumpen brukes til kjøling.

Ut med det gamle – Inn med det nye

CMC Varme – Totalleverandør gjennom hele prosjektet!

Totalleverandør av smarte varmeløsninger

CMC Varme AS er en totalleverandør av smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter. Vi har samlet en bred ekspertise under samme tak. Vårt hovedfokus er installasjon av nye varmepumper og ventilasjon. Men ved behov kan vi også bistå med å få ut alt av de gamle fyringsanleggene, både oljetanker og fyrkjeler. Vi skreddersyr en løsning som passer best for deg som kunde. Dine behov er i fokus.

 

CMC Varme i Vestfold fjerner din gamle oljetank, parafintank og fyrkjele

CMC Varme samarbeider med leverandører av høy kvalitet

CMC Varme leverer Bosch varmepumper
CMC Varme leverer General varmepumper
CMC Varme leverer Mitsubishi varmepumper
CMC Varme leverer Panasonic varmepumper
CMC Varme leverer Panasonic varmepumper
Isovator-sertifisering-cmc-varme
CMC Varme leverer Panasonic varmepumper

Syv grunner til at du bør skaffe deg varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen?
Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

Syv grunner til at du bør skaffe deg varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen?
Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

Den største posten på strømregningen for de aller fleste er utgifter til oppvarming av boligen. Med en varmepumpe kan du redusere denne posten betraktelig. Men det er ikke bare økonomiske grunner til at du bør skifte til varmepumpe. Vi har samlet de syv beste grunnene til at du bør skaffe deg en varmepumpe.

Du sparer penger på lang sikt

Selv om en varmepumpe er en relativt stor enkeltkostnad er det definitivt en investering som vil gi best avkastning på sikt. Varmepumper er så energieffektive at de setter de aller fleste andre oppvarmingsmetodene i forlegenhet. For hver krone du bruker på å holde en varmepumpe i gang får du nemlig to til tre kroner tilbake.
varmepumpehus

Det er miljøvennlig

Nettopp det at varmepumper er så energieffektive gjør at du sparer miljøet. Faktisk kan det å gå over til varmepumpe i en normal enebolig være med på å kutte ut CO2-utslippene tilsvarende opp til to biler i året. Tenk deg bare effekten av at nabolaget ditt går over til varmepumper!

Kan brukes hele året

Navnet «varmepumpe» lyver litt. En varmepumpe bidrar nemlig ikke bare til varme og kos om vinteren, men kan også brukes som aircondition om sommeren. Når varmepumpen skal produsere kjølig luft bruker den enda mindre energi enn når den skal produsere varme, ettersom forskjellen i temperatur er mindre. Det gjør at du sparer svært mye strøm i forhold til å ha en energislukende bordvifte stående på om sommeren.

Sikrer godt inneklima

De fleste varmepumper er utstyrt med filtersystemer som gjør at luften renses i tillegg til at den henholdsvis varmes opp eller kjøles ned. Dette bidrar til et bedre inneklima, og er også grunnen til at Norges Astma- og Allergiforbund anbefaler varmepumper.

Krever lite vedlikehold

Når en varmepumpe er montert på riktig måte varer den vanligvis i årevis med bare sporadisk tilsyn. Det gjør at du slipper å bruke både tid og penger på å holde varmepumpen i god stand. Dermed har du én bekymring mindre i livet ditt.

Kan øke verdien på boligen din

I boligannonser trekkes veldig ofte varmepumpe frem som et selvstendig salgsargument. Selv om ikke det øker den faktiske verdien på boligen din, er det i hvert fall noe som gjør boligen din mer attraktiv. Hvem vet, kanskje varmepumpen er den detaljen som gjør at valget faller på din bolig?

Du kan få penger for å bytte ut oljefyren din med varmepumpe

Siden varmepumper er langt mer miljøvennlige enn mange andre oppvarmingsmåter, finnes det offentlige ordninger som skal stimulere til at flere bytter til varmepumper. Dette bør du utnytte – du kan få opptil 30 000 kroner i støtte dersom du får maksimal støtte. Det vil bidra til å gjøre investeringen i en varmepumpe enda smartere.

«

Sanering av oljetank og installasjon av luft-til-vann varmepumpe

CMC varme kan anbefales på det sterkeste! Vi fikk sanert en 6000 l oljetank og byttet ut den gamle oljefyren med luft til vann varmepumpe. CMC varme var det eneste firmaet vi var i kontakt med som kunne utføre hele jobben fra A – Å med fast pris uten forbehold. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med meget god kvalitet. Profesjonelle, solide fagfolk!

Bo Espen Lobben

Etablering av bergvarme til hus i Asker

Marius og Daniel i CMC Varme AS er det eneste valget du bør ta når du skal velge ny varmeløsning til huset ditt. Vi hadde i utgangspunktet valgt en annen leverandør, men når de ikke ville fullføre kontaktet vi Marius, som stilte opp umiddelbart og hjalp oss ut av knipa. Marius og Daniel var pålitelige og effektive, ryddige og profesjonelle. De var klare ift. prising av jobben så det var ingen overraskelser midt oppi, og kvaliteten på arbeidet var superb. Det er ingen andre enn CMC Varme som gjelder når det kommer til varmeløsninger!

Julie Schive Hovde-Hagen

Installasjon av varmepumper

Vi fikk installert varmepumper til fire leiligheter. Godt utført arbeid til avtalt tid. Veldig effektive og hyggelige. Anbefales!

Sondre Thinn Bakka

Very happy with super clear communication – no surprises at all. Job was done perfectly, cleaned up removal of oil tank and oil furnace in the house. Nice guys that knew exactly what they were doing. Can highly recommend them. Flexible on price, as I had a 19 year son that could do part of the job, they made the needed changes to the offer. Top notch.

Chris Ashby

Installasjon av Mitsubishi varmepumpe

Takk for installasjonen av min Mitsubishi Kaiteki. Hele tidslinjen fra bestilling til ferdig montering, var en positiv opplevelse! Montørene var profesjonelle og meget hyggelige og jeg har bare positivt å si om CMC varme! At jeg skulle bli en så fornøyd pumpeeier, hadde jeg ikke trodd. Har vært skeptisk frem til den kom i hus. Hele huset er alltid varmt, strømregningene er nærmest halvert. og det har ikke blitt tent opp i ovnen en eneste gang! (brukt ca 2,5 favn hver vinter tidligere).

Takk for en flott opplevelse med CMC varme!

Per Kvernstad, Hokksund

Usedvanlig hyggelige folk, både på telefon og ved oppmøte. Jeg fikk montert varmepumpe, til min aller største tilfredsstillelse. Innedelen og utedelen står langt fra hverandre, så monteringen var utover standard montering. Jobben ble allikevel gjort raskt og meget pent. Fikk gode råd fra montørene. Hele jobben var gjort i løpet av et par timer, og alt var ryddig og rent etter dem. Montører stilte opp to dager etter bestilling. Ingen skjulte kostnader. Ingen grunn til å velge andre enn CMC Varme!

Johannes Steinsvåg

We had a new air water heat pump installed and are very happy with the work that has been done. Communication was great and all my questions were answered thoroughly. We had some follow up questions and had very prompt and helpful replies. Can warmly recommend them!

Wenzel

Endelig er pumpa på plass og vi er kjempefornøyde med superbra service, svar på alle spørsmål på telefon og super montør, rett og slett hyggelige å hjelpsomme folk fra start til sluttresultat 👏😊 

Så tusen takk for den flotte jobben dere har gjort for oss 😊

Tina

Send oss en e-post

Kontakt oss for uforpliktende befaring

Ring oss

902 53 209

Besøksadresse

Wirgenes vei 7, 3157 Barkåker

Telefon

902 53 209