Ønsker du gratis befaring?

Varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen? Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

SPAR PENGER PÅ OPPVARMING

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%.

Kort om varmepumper

Veldig enkelt kan man si at varmepumper hever temperaturen på varmen fra elementene rundt oss, som luft, vann og jord, slik at vi kan bruke denne energien til å varme opp boliger og vannet i kranene våre. Selv om varmepumpene går på strøm gir de en enorm besparelse med tanke på hvor mye varme du får ut av dem.

Det er stort sett tre forskjellige varmepumper på markedet. Det er luft/luft, luft/vann og væske/vann.

  • Luft/luft henter varme fra luften ute. Den avgir varme ved å sirkulere luften inne, og da gjennom filtre for å rense den for støv og partikler.
  • Luft/vann henter varme fra luften ute og den blir avgitt inne enten via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. En luft/vann varmepumpe gir en bedre varmedistribusjon og jevnere temperatur.
  • Væske/vann henter energi fra en kilde som har en mye jevnere temperatur enn uteluften. Dette er for eksempel bergvarme. Dette er ofte den beste løsningen for energisparing.

CMC Varme leverer varmepumper fra ledende leverandører som Bosch, Panasonic, General og Mitsubishi. Vi monterer og vedlikeholder anlegg i store deler av Vestfold – som f.eks Tønsberg, Sandefjord, Horten og Larvik.

CMC Varme i Vestfold gir deg pris på din nye varmepumpe

SPAR PENGER PÅ OPPVARMING

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn kostnaden på varmepumpen innen kort tid.

ET MILØVENNELIG ALTERNATIV

Ved å bytte fra et fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende opp til 6 biler hvert eneste år.

BEDRE INNEKLIMA

Varmepumper har en dokumentert positiv effekt på inneklimaet, da luften blir filtrert for støv og partikler. Dette er spesielt gunstig for de som lider av astma eller allergi.

Litt mer frihet

I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til delbetaling av din nye varmepumpe.

CMC Varme i Tønsberg tilbyr delbetaling av din nye varmepumpe gjennom Resurs Bank
Bytt ut oljefyren til ny varmepumpe – CMC Varme bistår i hele prosjektet

Innen 2020 er det slutt på fyring med olje

For å redusere klimagassutslippene blir det forbudt å fyre med fossil olje fra 2020. Har du en oljefyr eller oljekamin med tilhørende tank, og du fyrer med fossil olje, må du finne en alternativ varmeløsning innen 2020.

Dette gir deg en god mulighet til å redusere energiutgiftene dine. I tillegg gir Enova deg støtte ut 2019 til å endre varmekilde i huset. De gir deg 10 000 kroner i støtte om du bytter ut oljefyren med en væske/vann varmepumpe eller luft/vann varmepumpe.

I tillegg kommer støtten til ny varmeløsning. Det vil si at du totalt kan få inntil 40 000 kroner i støtte til å fjerne oljefyr med tank og innstallering av ny løsning innen utgangen av 2019.

 

Luft til vann varmepumpe – morgendagens oppvarming!

Luft til vann varmepumpe fra General kan dekke de aller fleste behov for oppvarming i en bolig

Luft til vann varmepumpe kan dekke de aller fleste behov for oppvarming i en bolig

Luft til vann varmepumpen Waterstage fra General er et system som kan dekke de aller fleste behov man kan ha for oppvarming i en bolig. Systemet kan for eksempel kobles til gulvvarme, radiatorvarme, varmtvannsforsyning, svømmebasseng, m.m. I tillegg så kan luft til vann systemet brukes til kjøling av boligen. Dette betyr at man med samme system kan ha jevn temperatur i boligen gjennom kalde og varme dager. Waterstage sine løsninger passer for nye, gamle, store eller små bygg.

General sin Nordiske varmepumpe-serie er et luft til luft alternativ til luft til vann.

Ut med det gamle – Inn med det nye

CMC Varme – Totalleverandør gjennom hele prosjektet!

Totalleverandør av smarte varmeløsninger

CMC Varme AS er en totalleverandør av varmepumper og smarte varmeløsninger for privatboliger og bedrifter. Firmaet ble startet i 2019 og holder til i Tønsberg. Vi har samlet en bred ekspertise under samme tak. Dette strekker seg fra å få ut alt av de gamle fyringsanleggene, både oljetanker og fyrkjeler, til å installere nye varmepumper og ventilasjon. Vi skreddersyr en løsning som passer best for deg som kunde. Dine behov er i fokus.

 

CMC Varme i Vestfold fjerner din gamle oljetank, parafintank og fyrkjele

CMC Varme samarbeider med leverandører av høy kvalitet

CMC Varme leverer Bosch varmepumper
CMC Varme leverer Panasonic varmepumper
CMC Varme leverer General varmepumper
CMC Varme leverer Mitsubishi varmepumper

Syv grunner til at du bør skaffe deg varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen?
Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

Syv grunner til at du bør skaffe deg varmepumpe

Er det mulig å både ha det godt og varmt og kutte strømregningen?
Svaret er ja – du trenger bare en varmepumpe.

Den største posten på strømregningen for de aller fleste er utgifter til oppvarming av boligen. Med en varmepumpe kan du redusere denne posten betraktelig. Men det er ikke bare økonomiske grunner til at du bør skifte til varmepumpe. Vi har samlet de syv beste grunnene til at du bør skaffe deg en varmepumpe.

Du sparer penger på lang sikt

Selv om en varmepumpe er en relativt stor enkeltkostnad er det definitivt en investering som vil gi best avkastning på sikt. Varmepumper er så energieffektive at de setter de aller fleste andre oppvarmingsmetodene i forlegenhet. For hver krone du bruker på å holde en varmepumpe i gang får du nemlig to til tre kroner tilbake.
varmepumpehus

Det er miljøvennlig

Nettopp det at varmepumper er så energieffektive gjør at du sparer miljøet. Faktisk kan det å gå over til varmepumpe i en normal enebolig være med på å kutte ut CO2-utslippene tilsvarende opp til to biler i året. Tenk deg bare effekten av at nabolaget ditt går over til varmepumper!

Kan brukes hele året

Navnet «varmepumpe» lyver litt. En varmepumpe bidrar nemlig ikke bare til varme og kos om vinteren, men kan også brukes som aircondition om sommeren. Når varmepumpen skal produsere kjølig luft bruker den enda mindre energi enn når den skal produsere varme, ettersom forskjellen i temperatur er mindre. Det gjør at du sparer svært mye strøm i forhold til å ha en energislukende bordvifte stående på om sommeren.

Sikrer godt inneklima

De fleste varmepumper er utstyrt med filtersystemer som gjør at luften renses i tillegg til at den henholdsvis varmes opp eller kjøles ned. Dette bidrar til et bedre inneklima, og er også grunnen til at Norges Astma- og Allergiforbund anbefaler varmepumper.

Krever lite vedlikehold

Når en varmepumpe er montert på riktig måte varer den vanligvis i årevis med bare sporadisk tilsyn. Det gjør at du slipper å bruke både tid og penger på å holde varmepumpen i god stand. Dermed har du én bekymring mindre i livet ditt.

Kan øke verdien på boligen din

I boligannonser trekkes veldig ofte varmepumpe frem som et selvstendig salgsargument. Selv om ikke det øker den faktiske verdien på boligen din, er det i hvert fall noe som gjør boligen din mer attraktiv. Hvem vet, kanskje varmepumpen er den detaljen som gjør at valget faller på din bolig?

Du kan få penger for å bytte ut oljefyren din med varmepumpe

Siden varmepumper er langt mer miljøvennlige enn mange andre oppvarmingsmåter, finnes det offentlige ordninger som skal stimulere til at flere bytter til varmepumper. Dette bør du utnytte – du kan få opptil 30 000 kroner i støtte dersom du får maksimal støtte. Det vil bidra til å gjøre investeringen i en varmepumpe enda smartere.

"

CMC varme kan anbefales på det sterkeste! Vi fikk sanert en 6000 l oljetank og byttet ut den gamle oljefyren med luft til vann varmepumpe. CMC varme var det eneste firmaet vi var i kontakt med som kunne utføre hele jobben fra A - Å med fast pris uten forbehold. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med meget god kvalitet. Profesjonelle, solide fagfolk!

Bo Espen Lobben

Vi fikk installert varmepumper til fire leiligheter. Godt utført arbeid til avtalt tid. Veldig effektive og hyggelige. Anbefales!

Sondre Thinn Bakka

Send oss en e-post

Kontakt oss for uforpliktende befaring

Ring oss

480 32 615

6 + 7 =

Besøksadresse

Wirgenes vei 7, 3157 Barkåker