Mitsubishi Gussuri 4600 (4,6 kw)

Kategori:

Beskrivelse

Kompaktmodellen Gussuri gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Modellen har et stilrent og superkompakt design, er ekstremt stillegående og leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd.

Gussuri 4100 / 4600 er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta! Med Wifi (tilleggsinstallasjon på Gussuri 4100) kan du styre modus, vifte og temperatur uavhengig av hvor du befinner deg. Kom hjem til en god temperatur når du har vært borte, eller sett på varmen på hytta før du kommer dit! Ønsker du litt ekstra varme, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.

  • Ekstremt lavt lydnivå• Superkompakt design • Kjølemedie R32
  • Nattsenkingsfunksjon for ekstra lavt lydnivå fra utedelen
  • Designet for å levere varme og kjøling til alle type rom
  • Nyutviklet vifteblad med Wingletsfunksjon

Gussuri er superkompakt, ekstremt stillegående og passer perfekt for både hjemmemiljøer og kontorer med sine stilrene linjer. Oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte sørger for høy ytelse og lavt lydnivå. Innedelen til Gussuri har fra utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og er tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker oppfatter. Utedelen kommer med nyutviklet vifte for bl.a raskere avriming. Den har kun 48dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Modellen leveres i 4 størrelser: 4100W, 4600W, 7300W og 10300W. Fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -20°C.