Toshiba Signatur 25 (7,2 kw)

Kategori:

Beskrivelse

Toshiba Signatur har et design du ikke har sett maken til. Den gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med. Flere farger er tilgjengelig for bestilling.

Toshiba Signatur leveres med fabrikkmontert wifi modul for full kontroll og oversikt fra din smarttelefon. En helt nyutviklet fjernkontroll i svart utførelse medfølger. Modellen har peisfunksjon for optimal spredning av varme fra ildsted. Justerbar vedlikeholdsvarme mellom 5-13 °C.

Mange valgmuligheter

Sett farge på tilværelsen. Signatur henger diskre på veggen med sitt slanke vesen, rene linjer og myke former. Velg fargen som passer ditt hjem og din stil, og få en personlig finish. Maler du veggen eller bytter ut sofaen din, skifter du enkelt tekstiltrekket til ønsket farge.

Er du ute etter å sprite opp rommet, uten å være helt vågal i fargeveien, er Ullhvit og Nattsvart fine alternativer. Som de aller fleste vet, så går hvit og svart aldri av moten.

Sett din Signatur på rommet – velg fra en hel palett lekre farger

Tekstiltrekk med standardfargene Granitt og Skifer er begge inkludert i pakken. De er tidløse og diskrete basisfarger som passer inn i de fleste rom. Tekstiltrekkene kan enkelt tas av og på, slik at du enkelt kan bytte, eller variere stil på varmepumpen(e). Sjekk ut fargeprøvene her.

Fargene Hav, Mørk isbre, Sand, Varm jord, Ullhvit og Nattsvart er tilgjengelig hos våre fagforhandlere. Veiledende utsalgspris er kr 1.000 kroner/1.300 for Ullhvit og Nattsvart inkl. mva. per trekk.

Stilig og fleksibel – Kraftig og effektiv

Vi tror at inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det er selvsagt viktig, men det handler også litt om hvordan et rom føles. At du trives der. La Signatur bidra til den gode følelsen! Toshiba Signatur leveres i to versjoner, hvorav 25 er den minste.

Signatur er en helt unik modell der fokuset har vært å tilpasse eksteriøret til den enkeltes personlige stil og smak. Vi håper du lar deg inspirere!

Joachim Kobbeltvedt, Produktsjef Toshiba Norge

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*. Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021».

Ytelse og design – hånd i hånd

Våre varmepumper testes for å tåle et kaldt klima. Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rustet for alle årstider. Den er tilpasset vårt krevende nordiske klima. Den høyeste energimerking i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, sørger for å holde deg varm gjennom vinteren**. Samtidig er den meget stillegående med laveste lydnivå på 19 dB i stillemodus.

Trendy og smart

Full oversikt uansett hvor du er. Signatur er selvsagt også fullspekket med nyttige funksjoner. Du kan blant annet:

  • Justere opp varmen på vei til hytta
  • Få oversikt over temperaturen med ett tastetrykk
  • Få detaljert oversikt over strømforbruket ditt
  • Opprette uketimer med 4 ulike programmer per dag
  • Gjøre justeringer fra sofaen eller når du er på farten
  • Bruke stemmestyring som støtter både Google Home Assistant og Amazon Alexa

Med innebygget wifi og styringsapp blir din Signatur enda smartere!

*iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.
**Denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

 

Produktark Toshiba Signatur 25